Tingsted Gymnastikforening

FAQ


Hvilken adresse har Tingsted hallen?
Stationsvej 63, 4800 Nyk F

Kan jeg få en prøvetime?
Ja, men vi vil gerne have, du er tilmeldt et hold før du møder op til træning. Der er rift om pladserne i vores forening og vi har kun plads til det antal medlemmer, der er annonceret, under de enkelte hold, på hjemmesiden (Lokalets størrelse og antal instruktører pr. hold er målepind her).
Alle der er tilmeldt, kan få deres penge retur, hvis de ikke ønsker at gå på foreningens hold. Se venligst handelsbetingelserne

Har I en venteliste?
Ja, det har vi. skriv dig gerne på, da der kan være afmeldinger. Du får besked hvis der bliver plads på holdet. 
Svømning er der ikke den stor udskiftning i.
Du kan først møde op på holdet, når du har fået tildelt en plads

Kan jeg flyttes over på et andet hold?
Så tilmelder du dig det nye hold. Og sender en mail til tgbestyrelse@gmail.com og meddeler hvilket hold du skal have pengene tilbage fra. Bemærk der kan ikke rykkes hold efter uge 42 i den indeværende sæson.
Er der venteliste på det hold du vil flytte til, må du skrives op på ventelisten.
Din Instruktør kan se på sin liste om du er tilmeldt.

Jeg vil gerne meldes ind. Hvordan gør jer?
Har du før været tilmeldt online i foreningen? - Hvis Ja
Gå til holdtilmelding.
Indtast mobilnr eller mailadresse og adgangskode.
Glemt adgangskode - tryk på tekstdelen og få tilsendt en ny kode.

Er du ny i foreningen?
Gå til knappen nyt medlem på siden og opret en profil.
Du vil herefter modtaget en e-mail med din adgangskode.
Gå herefter til holdtilmelding  
indtast mobilnr eller mailadresse og adgangskode.

Du har ikke en plads på holdet før du er tilmeldt

Kan jeg få min kontingentbetaling retur og hvordan?
Alle der er tilmeldt kan få deres penge retur, hvis de ikke ønsker at gå på foreningens hold. Se venligst handelsbetingelserne. Send en mail til tgbestyrelse@gmail.com men en kort tekst om hvilket hold du ikke ønsker at gå på.

Hvad skal jeg bruge mit log-in til?
Som medlem kan du se de hold, du er tilmeldt, du har mulighed for at ændre din mailadresse/adresse/telefon osv. ved at klikke på dit navn som fremkommer på siden.
Du kan bruge det til at betale for opvisningstøj, du kan bruge det til at købe billetter til forskellige arrangementer mv.
 
Jeg har glemt mit log-in. Hvad gør jeg?
Tryk på tekstdelen og få tilsendt en ny kode

Indhenter i børneattester?
Ja, vi indhenter børneattester på alle instruktører, hjælpere og bestyrelsen i Tingsted gymnastikforening. Det er gældende for 2 år. 

Multisalen på Nordbyskolen- hvad skal jeg være opmærksom på?
For at finde om til multisalen. Når du står på parkeringspladsen og kigger på Nordbyskolen, går du venstre omkring skolen, den sidste dør på bygningen er døren til omklædningsrummet. Det er vigtigt at i går denne vej, da vi ikke har tilladelse til at gå igennem aulaen! De "private" personer som ejer en nøgle til døren (fra aula til multisal), må heller ikke benytte denne til dette formål.
Hvis døren til multisalen er låst, kan du fortsætte rundt om bygningen og få kontakt med dem som er i salen. Døren har en automatisk lås, som ikke må blokeres (tidligere har det kostet 2 smadrede dør-vinduer). Vi opfordrer jer derfor til at kigge jer tilbage og se om der er nogle på vej bag jer, og den sidst ankomne holder øje med døren. På den måde kan vi hjælpe hinanden.
Forældre som venter på at deres børn bliver færdige med træningen, ser vi gerne opholder sig i omklædningsrummet, det gælder også søskende.
Hvis salen benyttes, når du ankommer til træning, bedes du vente i omklædningsrummet, og afvente din instruktør kalder dig ind i salen
Aulaen på Nordbyskolen må ikke anvendes som opholdsrum før, under og efter børnene er til træning, ej heller ikke til søskende som skal lave lektier.

Økonomisk støtte- er det en mulighed? Det er muligt at søge økonomisk støtte til værdig trængende familier gennem DGI. Det er bestyrelsen som søger på vegne af barnet og bestyrelsen hjælper gerne med dette arbejde. Kontakt derfor bestyrelsen på tgbestyrelse@gmail.com.

Endelig kan BROEN Guldborgsund søges. På kommunens hjemmeside www.guldborgsund.dk skrives  BROEN i søgefeltet. Et ansøgningsskema skal udfyldes online. 


Jeg vil gerne var sponsor. Hvad skal jeg gøre?
Kontakt foreningen på tgbestyrelse@gmail.com – så taler vi nærmere om mulighederne

Jeg vil gerne være hjælpeinstruktør/instruktør. Hvem skal jeg henvende mig til?
Send en mail til tgbestyrelse@gmail.com – så taler vi om hvilke muligheder der kan være i foreningen.
 
Bliv medlem
Her kan du tilmelde dig, hvis du ikke allerede er medlem af Tingsted gymnastikforening
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Tingsted Gymnastikforening | tgbestyrelse@gmail.com