Tingsted Gymnastikforening

Gymcamp hold 2

Tingsted gymnastikforening holder Gym Camp 2020 for børn og unge i 0.- 9. klasse.

Fredag til lørdag den 7.-8. august i Tingsted Hallen, Stationsvej 63, 4800 Nyk. F.

Få to uforglemmelige dage med masser af gymnastik, aktiviteter og sjov sammen med mange andre børn og unge. Instruktion fra et stort hold af veloplagte instruktører fra Tingsted gymnastikforeningen. Derudover forventer vi workshops med lærer fra gymnastikefterskolen Stevns, Senior-landsholdstræneren og gymnaster fra landsholdet og et forhåbentligt glædeligt gensyn med Jens August og gymnaster fra Flying Superkids.

Vi starter fredag den 7. august kl. 10. Hvis det bliver muligt i forhold til retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen afsluttes camp’en med en lille opvisning lørdag den 8. august kl. 14.30 hvor forældre er velkommen.

Inkluderet i arrangementet:
T-shirt.
Aftensmad(fredag), morgenmad(lørdag) og frokost(lørdag)

Pris 400 kr.

Hvis du ikke tidligere har været medlem af Tingsted gymnastikforening, skal du for at kunne tilmelde dig - oprette dig som nyt medlem i foreningen, dette er gratis.

Bliv medlem
Her kan du tilmelde dig, hvis du ikke allerede er medlem af Tingsted gymnastikforening
Bliv medlem

Besøg vores side