Tingsted Gymnastikforening

Støtteforeningen

T. G.s Støtteforening har til formål at støtte Tingsted Gymnastikforening økonomisk og gør det derfor muligt, at vi kan indkøbe redskaber og vedligeholde redskaber men også, at vi heletiden kan udvikle gymnastikforeningen og dermed gøre det attraktiv for medlemmerne, at støtte op om foreningen.

T. G.s Støtteforening afholder Bankospil hver onsdag i Systofte forsamlingshus kl 18.15. Der spilles udelukkende om pengepræmier.
I køkkenet kan der købes øl, vand, kaffe, the, ostemad, smørrebrød og pølser i pausen.
Har du lyst til lidt spænding med chance for at vinde, så mød endelig op. Lokalerne er røgfrie. Alle er velkomne.
Bliv medlem
Her kan du tilmelde dig, hvis du ikke allerede er medlem af Tingsted gymnastikforening
Bliv medlem

Besøg vores side